Kedves táncosok, táncolni vágyók!

Tánciskolánk 2012 szeptemberében megújult és kezdte meg működését FLOW studio néven. A modern tánc szinte minden ágával foglalkozunk, beleértve a színpadi és főleg az utcai táncstílusokat (lyrical, locking, new style, house, popping, krump, old school hip-hop, stb…). Iskolánk különlegessége, hogy nem az említett stílusokra specializált órákat tartunk, hanem a tánctudás és a tánccal töltött évek alapján szervezzük csoportokba tanítványainkat, így minden csoport, mindenféle tánccal foglalkozik, ezzel biztosítva a változatosságot.

Szintén a változatosság fenntartása érdekében a legkülönfélébb zenékre táncolunk. Az azonos csoportban kezdőket sosem választjuk szét, hiszen elvünk, hogy a csapat, a közösség, az összetartás mindennél többet ér. Sok közös programot, hétvégi workshopokat, tánctábort, kisebb-nagyobb fellépéseket év végi táncgálát szervezünk, hogy az egyes csoportok tagjai is megismerhessék egymást.

Ha szeretnél egy kellemes társaságban táncolni, megtalálni a helyed a világban, egymásra odafigyelő emberekkel tölteni az idődet, megmutatni ki vagy és kifejezni mi rejlik benned, akkor köztünk a helyed. Várunk szeretettel a Dohány utca 5/b szám alatt, a zöld táblás pizzériától közvetlenül balra nyíló matt üveg ajtó mögött az Astoriától 5 perc sétára.